söndag 21 juli 2013

Femtioelva fel närmare rätt


Tjohoo, då har fröken Kristiansson lyckats göra sin första ordentliga spansk-tabbe! Det kommer troligtvis hända x antal gånger till, men eftersom det här är den första, och eftersom den inte är så himla farlig ändå, och eftersom jag inte har någon värdighet, så kommer jag berätta om den. Kristiansson skulle nämligen slänga ur sig något i stil med att hon "frös ända in till skelettet", men lyckades (framför ett stort, grabbigt, grabbgäng ska tilläggas) blanda ihop orden ben och pungkulor, på så sätt att karlarna antingen trodde att
a) hon ville verka tuff och slänga sig med slang som hon inte behärskar.
b) ville verka vara grabb för att passa in i gänget.
c) tror att hon är grabb, på riktigt.
d) alla tre ovanstående alternativ.

Vet inte riktigt vad som är värst.

Ja, boendeletandet, ja! Tack för att ni frågar, vi pratar om det istället. Jo, jag sov ju som sagt på saken, men det hjälpte föga. Som det ser ut nu så lutar det mot stökiga kollektivet-alternativet. Det alternativet där det bor femton personer i ett jättestort hus, och det är disk överallt och där miljö&hälsa (sorry, restaurangskadan gör sig påmind..) skulle svimma av entusiasm, men där det är skön stämning och mycket kärlek. Ni vet vad det handlar om. Det som oroar mig mest är att jag ska frysa pungkulorna av mig (obs: jag tänkte göra det här till något slags hippt uttryck nu, för att slippa pinsamhetsångesten) men det kan nog avhjälpas med en egeninköpt värmekälla av något slag. Sen att dom kommer hoppa ner från taket när dom ser den höga elräkningen, det är ju en annan femma.. Men, det verkar vara ett skönt gäng, och klarar jag inte av dammråttorna så får jag väl flytta, så enkelt är det.

IMORGON. Då börjar skolan. Jag är nervös som en förstaklassare. Men jag ska försöka hålla styr på mig själv, så att jag kan gå tillbaka på tisdag utan att skämmas ögonen ur mig..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar